Over ons

Even voorstellen

Wij zijn Nikki en Niels, twee spelliefhebbers uit Arnhem. Wij ontwerpen en illustreren zelf bordspellen en geven deze ook uit. Athans, dat is het plan.

We zijn vooral de bordspellen wereld aan het ontdekken omdat we erg enthousiast zijn over de spelideeën die we hebben. Daarom gaan we de uitdaging om zelf een spel uit te geven aan! We focussen ons daarin op het multifunctioneel inzetten van componenten. Hoe kun je met zo min mogelijk componenten een zo uitgebreid mogelijk spel maken. Al onze spellen zijn op deze manier zo efficiënt mogelijk opgezet.

Heb je zelf ook een goed spelidee maar weet je niet waar te beginnen? Volg dan vooral ons blog. Hier nemen we jullie mee in onze ervaringen hoe het is om zelf een spel uit te brengen en geven we tips & tricks over deze journey.

Over ons

In ons blog worden regelmatig verschillende spellen benoemd. Op deze spellen plaatsen we linkjes naar webshops die het spel verkopen. Mocht je dus interesse hebben in één van deze spellen, kun je direct het spel daar aanschaffen. En je helpt ons er ook weer een beetje mee 🙂

Dus koop je spellen via Bol.com

nl_NLNL